Transferstunt valt in het water: Union Berlin en Isco wijzen naar elkaar

31 januari 2023, 16:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Union Berlin en Isco gaan toch niet met elkaar in zee. De onderhandelingen tussen de club en speler zijn op het laatste moment in het water gevallen. Opvallend genoeg geven beide partijen elkaar daar de schuld van.

Alles wees erop dat Union Berlin voor een grote stunt op de transfermarkt zou zorgen. Isco was zelfs al medisch gekeurd door de tegenstander van Ajax in de tussenronde van de Europa League, maar een deal werd niet bereikt.

"We hadden Isco graag aangetrokken, maar we hebben onze grenzen", vertelt technisch directeur Oliver Ruhnert via de officiële clubkanalen. "Deze grenzen zijn in tegenstelling tot onze vorige afspraak overschreden, waardoor de transfer niet doorgaat."

Het kamp-Isco heeft een andere lezing. "Tijdens de gesprekken kwamen we erachter dat onze onderhandelingspartner niet langer bereid was om binnen de eerder afgesproken kaders bewegen", vertelt Getifute, het sportmanagementbureau van superzaakwaarnemer Jorge Mendes, tegen BILD.

Isco werd opgeleid door Valencia en kwam via Málaga in 2013 terecht bij Real Madrid. Daar was hij jarenlang een vaste waarde, al lukte het hem nooit om voor een langere periode helemaal onbetwist te zijn. Afgelopen zomer tekende hij bij Sevilla, waar hij na het vertrek van trainer Julen Lopetegui en een ruzie met technisch directeur Monchi in december zijn contract liet ontbinden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

feijenoord zoekt een creative middenvelder 😅 wat een stunt zou dat zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen