De aanvallende boost die Erik ten Hag verder kan helpen

4 februari 2023, 09:30

Voor Manchester United staat vanmiddag na drie bekerwedstrijden weer een duel in de Premier League op het programma. De ploeg van trainer Erik ten Hag ontvangt in eigen huis Crystal Palace, dat twee weken geleden ook al de tegenstander was. In samenwerking met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd die om 16.00 uur op Old Trafford van start gaat.

Manchester United bereikte deze week de finale van de League Cup ten koste van Nottingham Forest. De return eindigde in 2-0, want na de 0-3 overwinning in de heenwedstrijd ruim voldoende was om door te stoten naar de eindstrijd. Op 26 februari speelt Manchester United op Wembley de finale tegen Newcastle United. Voor die tijd spelen The Red Devils nog meerdere wedstrijden in de Premier League en wordt er tegen FC Barcelona gestreden om een plek in de achtste finale van de Europa League.

Tegen Crystal Palace hoopt Manchester United weer eens de volle buit te pakken. Dat lukte de laatste twee competitiewedstrijden niet. Twee weken geleden bleef de ploeg van Ten Hag op bezoek bij Crystal Palace steken op een gelijkspel (1-1). Een doelpunt in de blessuretijd gooide roet in het eten. Vervolgens werd er verloren van Arsenal (3-2). Ook tegen de koploper van de Premier League werden in de absolute slotfase punten verspeeld. Denk je dat Manchester United voor eigen publiek Crystal Palace wel weet te verslaan? Zet in en win 1.40 keer de inzet.

Aanvallende boost

Manchester United bereikte woensdag de finale van de League Cup, maar er was meer goed nieuws. Zo maakte zowel Jadon Sancho als Anthony Martial zijn rentree na blessureleed. Voor Sancho was het een tijdje geleden dat hij voor het laatst in actie kwam: op 22 oktober. Martial stond twee weken aan de kant. De Franse aanvaller werd de afgelopen wedstrijden vervangen door Wout Weghorst. Inzetten op een goal van Martial levert 3.55 keer de inzet op. Denk je dat Weghorst zijn tweede voor Manchester United maakt? Daarmee kun je 3.20 keer de inzet verdienen.

Met de terugkeer van Sancho en Martial heeft Ten Hag voorin wat meer te kiezen. De Nederlandse trainer hoopte de afgelopen transferperiode in elk geval één topaanvaller aan zijn selectie toe te kunnen voegen, maar de financiële middelen ontbraken om een nieuwe ster in huis te halen. Alleen Weghorst en Marcel Sabitzer, de vervanger van de geblesseerde Christian Eriksen, werden in huis gehaald. Voor een goal van de Oostenrijkse nieuweling staat een odd van 5.60.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen