Transferstunt bij FC Emmen met oud-PSV'er? "Zou heel mooi zijn"

2 februari 2023, 19:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Is er een grote transferstunt in de maak bij FC Emmen? De Eredivisie-club hoopt Jürgen Locadia terug naar de Eredivisie te halen. De voormalig PSV-aanvaller is transfervrij na zijn onverwachte vertrek bij Persepolis uit Iran. Twee jaar geleden was er ook contact en kwam het uiteindelijk niet tot een deal, ditmaal hopen de Drentenaren zijn komst wel te realiseren.

Daarvoor moet Locadia echter nog wel eerst een afwijzing krijgen, want FC Emmen-voorzitter Ronald Lubers geeft aan dat de oud-speler van onder meer Brighton & Hove Albion, 1899 Hoffenheim en FC Cincinnati op dit moment nog hoopt op een ander avontuur buiten Emmen. "Maar als dat niet lukt, wie weet. Het zou heel mooi zijn", stelt Lubbers bij RTV Drenthe.

Daarbij doet hij ook een beroep aan de achterban van FC Emmen, dat niet financieel hoeft te helpen, maar wel een 'charmeoffensief' zou kunnen beginnen. "Het zou in ieder geval geweldig zijn en ik denk ook dat we elkaar geweldig kunnen helpen. Hij komt hier vier maanden knallen, helpt ons en kan vervolgens alle kanten op", aldus de preses bij de regionale omroep.

Lees ook: 'Voormalig PSV-spits Locadia vlucht uit Iran vanwege onveilige situatie'

Hij hoopt dat Locadia een 'rood-wit hart' toont en FC Emmen probeert in de Eredivisie te houden. De spits, die in Iran niet verder kwam dan negen optredens waarin hij wel zesmaal scoorde, is geboren in Emmen en speelde een deel van de jeugdopleiding in Drenthe, alvorens hij via Willem II terecht kwam bij PSV. "Hopelijk verandert het de komende dagen bij hem", doelde hij het andere avontuur van Locadia. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen