Mourinho draait 180 graden over 'verrader' Karsdorp

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 februari 2023 – Rick Karsdorp (27) was eind vorig kalenderjaar volledig persona non grata bij AS Roma, maar mogelijk gaat José Mourinho toch weer een beroep op hem doen. De Italiaanse coach heeft de Nederlandse back ingeschreven voor de Europese competities, waarmee hij een draai van honderdtachtig graden heeft gemaakt.

Mourinho draait 180 graden over 'verrader' Karsdorp

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mourinho viel Karsdorp openlijk af en noemde de rechtsback onprofessioneel en een verrader, die moest vertrekken. Daarop wilde Karsdorp niet meer invallen en hij sloeg een trainingsstage over bij AS Rome. Sindsdien werd hij volledig genegeerd door Mourinho en leek hij in januari op weg naar de uitgang. Hij werd in verband gebracht met diverse clubs, waaronder Juventus, maar besloot uiteindelijk zelf om te blijven in de Italiaanse hoofdstad.

Karsdorp werd ondanks die rel door Mourinho wel ingeschreven voor het restant van de Europa League, waarin het tegenover RB Salzburg staat. Volgens de Italiaanse media gaat Karsdorp snel weer zijn intrede maken in de A-selectie van AS Rome. Komend weekend kan hij zelfs al zijn rentree maken bij de Romeinen net als Georginio Wijnaldum – die eveneens ingeschreven is.

Lees ook: Mourinho keihard: "Karsdorp kan in januari andere club zoeken"

Karsdorp speelt sinds 2020 in dienst van AS Rome, dat hem destijds voor zestien miljoen euro overnam van Feyenoord. In totaal kwam hij al 122 wedstrijden in actie voor zijn Italiaanse werkgever, waarin hij dertien assists gaf en eenmaal scoorde. Zeki Celik is de enige andere rechtsback in de selectie van de Romeinen.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd