'Heitinga wilde naast Lodeweges ook oude bekende in technische staf Ajax'

2 februari 2023, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-trainer John Heitinga heeft geprobeerd om naast Dwight Lodeweges nóg iemand van zijn voorkeur toe te voegen aan de technische staf. De ervaren assistent kreeg hij er wel doorheen bij de clubleiding, maar een voormalig collega niet. Michael Reiziger en Richard Witschge blijven de rest van dit seizoen ook gewoon aan bij de Amsterdammers.

Volgens De Telegraaf zou Heitinga ook graag Frank Peereboom (momenteel trainer van het O18-team van Ajax) toevoegen aan de technische staf. Met hem werkte hij eerder succesvol in de jeugd, maar met de komst van Lodeweges lijken de veranderingen in de technische staf van de Amsterdammers gedaan. Dat is niet het enige nieuws, want ook werd duidelijk dat eerst niet (alleen) Lodeweges in beeld was voor die rol.

Ook John van 't Schip was als ervaren rechterhand namelijk in beeld om Heitinga te assisteren in de Johan Cruijff Arena, maar de voormalig bondscoach van Griekenland heeft de komende tijd andere plannen, zo weet de ochtendkrant. Of hij naast of in plaats van Lodeweges een optie was, wordt niet beschreven. Lodeweges zou in elk geval goed liggen bij de internationals van Nederland, die Ajax heeft. 

Lees ook: Van der Sar wil zich bij Ajax bemoeien met technische zaken: 'Afgegleden'

Heitinga wilde Lodeweges

Het Algemeen Dagblad weet dat Heitinga zelf in elk geval een ervaren assistent-trainer wilde toevoegen aan zijn technische staf. 'Hij drong zelf aan op de komst van Lodeweges', weet het medium over de zoektocht om de staf van de Amsterdammers compleet te maken. Het is niet bekend wat Heitinga ervan vindt dat het alleen bij Lodegewes - die de leegte van Matthias Kaltenbach moet opvullen - is gebleven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voldoende toch, Witschge en Reiziger zijn er ook nog.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mis ook nog Winston ?

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan ben je de enige.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk je ?

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ook hoor , ik mis de Grinta pap van Bogarde, en weten om te gaan met de negroïde jongens ,heb je genoeg grinta voor nodig ,voor beter prestaties agressie en betere vreugdevolle voetballers

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen