FC Twente vreest grote problemen rondom wedstrijd tegen Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 februari 2023 – FC Twente vreest voor de gevolgen van de aangekondigde staking in het openbaar vervoer. Rondom de bekerwedstrijd tegen Ajax van volgende week donderdag worden 'grote verkeersproblemen rondom De Grolsch Veste' verwacht, schrijft algemeen directeur Paul van der Kraan in een open brief aan supporters. 

FC Twente vreest grote problemen rondom wedstrijd tegen Ajax

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken. Die staking duurt vijf dagen. Vakbonden CNV vroeg om 'een stevige loonsverhoging, een goede ouderenregeling en een aanpak van de hoge werkdruk'. Het lijkt er dus op dat er rondom de bekerwedstrijden van volgende week geen gebruik kan worden gemaakt van het openbaar vervoer.

'De verwachting is dat deze situatie rondom de wedstrijd zal leiden tot grote verkeersproblemen rondom De Grolsch Veste', aldus Twente. 'Ook vanwege het tijdstip (18.45 uur) van de wedstrijd, tijdens de avondspits. Supporters die normaal gebruikmaken van treinen en bussen adviseren we om op zoek te gaan naar alternatief vervoer. Supporters die met de auto komen moeten rekening houden met een langere reistijd.'

De Grolsch Veste is volledig uitverkocht voor de bekerkraker van donderdagavond. De staking in het openbaar vervoer zou ook bij andere bekerwedstrijden van komende week tot problemen kunnen leiden, maar Twente is de eerste club die aan de bel trekt.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd