Nog meer lof voor Weghorst: "Zijn rendement is ongelooflijk hoog"

4 februari 2023, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frank de Boer is onder de indruk van de prestaties van Wout Weghorst bij Manchester United. De 30-jarige spits kwam afgelopen winter tot de verrassing van vele analisten over van het Turkse Besiktas en laat in Engeland zien van flinke waarde te zijn voor The Red Devils. Hoewel Weghorst voetballend niet altijd een fantastische indruk maakt, zijn het andere kwaliteiten waar De Boer lovend over is. 

"Hij heeft kwaliteiten waar anderen juist van kunnen profiteren", begint De Boer met zijn analyse. "Soms zijn spitsen heel egoïstisch, maar hij verricht zoveel verdedigend werk." Eerder sprak trainer Erik ten Hag ook al lovende woorden uit over de inzet van zijn landgenoot.

Lees ook: Slecht nieuws voor Ten Hag betekent goed nieuws voor Weghorst

"Hij kent zijn kwaliteiten", gaat De Boer. "Daarom is hij zo geliefd bij trainers. Zijn rendement is ongelooflijk hoog." Hoewel Weghorst bij alle clubs waar hij terecht kwam regelmatig het net wist te vinden, mislukte een eerder Engels avontuur. Bij Burnley FC maakte Weghorst een mindere indruk en De Boer snapt wel waarom "Iedereen weet dat de Premier League de competitie met het hoogste niveau en fantastische centrale verdedigers is." Momenteel staat de ploeg van Erik ten Hag met 2-1 voor in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen