Ongelooflijk: Barcelona loopt transfer mis door 18 seconden vertraging

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 februari 2023 – Julián Araujo maakt deze winter definitief niet de overstap naar FC Barcelona. De 21-jarige rechtsback van LA Galaxy leek op deadline day hard op weg naar het Camp Nou, maar vanwege het te laat inleveren van belangrijke documenten ging de transfer niet door. 

Ongelooflijk: Barcelona loopt transfer mis door 18 seconden vertraging

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt de Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano. Volgens Romano heeft de FIFA zich inmiddels over de kwestie geworpen en heeft de voetbalorganisatie geen toestemming gegeven voor de transfer. De documenten zouden afgelopen dinsdag namelijk achttien secondes (!) na het verstrijken van de deadline ondertekend zijn. Ook een eventueel beroep van Barcelona is volgens de transfergoeroe zinloos. 

Naar verluidt blijft Barça de ontwikkelingen van Araujo wel volgen de komende maanden, in de hoop hem in de toekomst alsnog vast te leggen. De Mexicaan moest trainer Xavi Hernández meer opties geven als rechtervleugelverdediger, nadat Hector Bellerín afgelopen winter naar Sporting Lissabon vertrok. Xavi heeft met Jules Koundé, Sergi Roberto en Ronald Aráujo nog voldoende alternatieven op die positie, maar zag in de Mexicaan een optie voor de toekomst.

Lees ook: 'Barça faalde met papieren; snelle streep door komst van Amrabat'

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  LaLiga

  gerelateerd