'Tottenham-beul moet in de zomer na drie jaar terugkeren bij Real Madrid'

15 februari 2023, 18:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een teleurstelling voor AC Milan lijkt aanstaande. Brahim Díaz, die dinsdagavond nog de matchwinner werd tegen Tottenham Hotspur, gaat de club in de zomer hoogstwaarschijnlijk na drie jaar verlaten. De vleugelaanvaller wordt sinds het seizoen 2020/2021 gehuurd van Real Madrid, en keert daar volgens diverse media aankomende zomer weer terug.

Onder meer Relevo en Sportitalia weten dat Milan en Real Madrid het niet eens zijn geworden over de afkoopsom van de 23-jarige aanvaller. Hierdoor verdwijnt voor Milan de optie om Díaz definitief over te nemen. Eerder werd gesproken over een afkoopsom van 22 miljoen euro, maar dat is volgens de mediums niet meer aan de orde.

Díaz loopt al sinds 2020 rond bij AC Milan en is eigenlijk niet meer weg te denken uit de formatie van de regerend landskampioen. Real Madrid was in al die jaren de officiële werkgever van de vleugelaanvaller, dat de Spanjaard daarvoor over had genomen van Manchester City. Díaz speelde tot dusverre 105 duels voor I Rossoneri en maakte daarin zestien doelpunten. 

Lees ook: 'RVP-doelpunt' Díaz bezorgt Milan goede uitgangspositie voor return

Tottenham-beul

Het vertrek van Díaz zou een aderlating zijn voor de Milanezen. Dinsdagavond werd de aanvaller de matchwinner in het duel met Tottenham. Met kunst en vliegwerken kreeg hij het voor elkaar om de bal uiteindelijk over de doellijn te werken. Door de goal van Díaz ligt de weg naar de kwartfinale van de Champions League open voor Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen