Verwachte opstelling PSV: deze elf moeten het doen in Sevilla

16 februari 2023, 10:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV speelt vanavond het lastige uitduel met Sevilla in de tussenronde van de Europa League. Trainer Ruud van Nistelrooij kiest in de zuid-Spaanse stad vermoedelijk voor dezelfde elf namen die afgelopen weekend in de Eredivisie geen kind hadden aan FC Groningen (6-0). 

Dat betekent dat Johan Bakayoko opnieuw het vertrouwen krijgt om het rechtsvoorin te laten zien. De negentienjarige Belg kwam maakte zaterdag zijn vierde treffer van het seizoen en lijkt zijn kans te gaan grijpen nu Noni Madueke naar Chelsea vertrokken is en Anwar El Ghazi geblesseerd achterbleef in Eindhoven. Op het middenveld ontbreekt Erick Gutiérrez eveneens met een kwetsuur, daarom start Joey Veerman opnieuw naast Ibrahim Sangaré achter 'nummer tien' Xavi Simons. 

Lees ook: Van Nistelrooij lyrisch: "Hij een voorbeeld van hoe je in deze wereld overeind blijft"

Ook op de linkerflank vinden we een Belg terug in de persoon van Thorgan Hazard. De winteraanwinst, gehuurd van Borussia Dortmund, moet in Eindhoven de vertrokken Cody Gakpo doen vergeten en is in ieder geval hoopgevend begonnen aan die zware missie. Met een doelpunt tegen Feyenoord en een assist in het bekerduel met FC Emmen toonde hij zich direct belangrijk voor PSV, Van Nistelrooij hoopt dat hij dat ook op het Europese podium kan laten zien. 

Verwachte opstelling PSV: Bénitez; Teze, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Veerman, Simons; Bakayoko, De Jong, Hazard

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen