'Relatie met Yasmine nekt Ihattaren, familie wil maar één ding'

16 februari 2023, 20:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het contract van Mohamed Ihattaren bij Juventus staat op het spel, zo schrijft het Algemeen Dagblad. In Turijn is niet enthousiast gereageerd op het nieuws dat de aanvaller in Nederland is gearresteerd op verdenking van mishandeling. Inmiddels is hij weer vrij en heeft zijn vriendin Yasmine Driouech geprobeerd haar aangifte in te trekken.

Ihattaren, die sinds kort weer trainde bij Juventus, vierde in het weekend zijn 21ste verjaardag samen met Yasmine. Er is 'iets' gebeurd tussen de twee, maar na dat incident zouden Ihattaren en Yasmine naar de moeder en familie van de voetballer zijn geweest. Het is een 'raadsel' waarom ze later op de dag toch aangifte deed, aldus het Algemeen Dagblad. Het lukte haar niet om haar aangifte in te trekken, maar ze mocht wel een nieuwe aangifte doen.

Het verhaal dat ze toen verkondigde, week volgens bronnen 'nogal' af van haar eerste verhaal. Het incident heeft beiden geen goed gedaan, klinkt het. 'Zij heeft wellicht een valse verklaring afgelegd en hij verspeelde wéér wat restjes van het schaarse vertrouwen dat mensen nog in hem hadden. En omdat ze bij Juventus de nuance van het mishandelingsincident niet kennen, staat het contract met Ihattaren op het spel.'

Lees ookIhattaren laat zien wat hij doet op eerste avond na vrijlating

De krant concludeert zelfs dat de carrière van Ihattaren bergafwaarts is gegaan sinds hij samen is met de TikTok-ster. Toen Ajax hem weer fit leek te krijgen, kwam Yasmine in beeld en doken nieuwe problemen op. 'De familie van Ihattaren ziet inmiddels niets liever dat de relatie crasht, voor zover dat nog niet zo is', schrijft het Algemeen Dagblad.

Sinds Ihattaren samen is met Yasmine, kwamen er bedreigingen aan zijn adres en brandde zelfs zijn auto uit. De bedreigingen zouden te maken hebben met zijn nieuwe relatie en afkomstig zijn uit het criminele milieu. 'Een vindbare relatie tussen Mo en 'het criminele milieu' is dat een direct familielid van Yasmine vorig jaar terechtstond voor drugssmokkel.' Ihattaren ging volgens journalist John van den Heuvel om met verdachten in het Marengo-proces, al zijn er geen indicaties dat de bedreigingen uit die hoek komen.

De krant meldt tot slot dat deze winter een overstap van Ihattaren naar een niet nader genoemde club in Qatar afketste, maar treedt verder niet in detail over die transfer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is dit de story ofzo

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elke ochtend komt dit artikel weer bovenaan?

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik wacht eigenlijk tot de site MOupdate.nl gaat heten. Elke dag het laatste Ihattaren nieuws! Vandaag heeft hij 2 afleveringen op Netflix gekeken en een grote pizza weggewerkt.

Neutraal
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

IIg een van de verklaringen is vals, weet niet wat het is, smaad, laster. Het is momenteel natuurlijk wel heel makkelijk om Ihattaren verder in zijn moeras te douwen. Ik hoop nog steeds dat hij eruit komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen