FC Twente heeft (bijna) beet: Arnold Bruggink keert terug

17 februari 2023, 11:09

FC Twente heeft vrijdag via officiële kanalen laten weten dat Arnold Bruggink de nieuwe technisch directeur gaat worden. In eerste instantie wordt de oud-aanvaller ingewerkt en ondersteund door voorganger Jan Streuer. Daarna neemt Bruggink het volledig over.

Bruggink heeft dit seizoen reeds op vele vlakken meegelopen binnen de club. De afgelopen weken werd duidelijk dat hij in beeld is voor een technische functie. Eerder gaf Bruggink al aan dat hij openstond voor deze baan, maar dat hij dan wel in eerste instantie begeleid wil worden door Streuer. Aan deze wens wordt voldaan door de ploeg uit Enschede.

Lees ook: 'Streuer is een geschikte kandidaat voor Ajax of Feyenoord'

'Afgelopen week  was al te horen en te zien dat Arnold Bruggink kandidaat is voor deze functie. Arnold heeft dit seizoen reeds op vele vlakken meegelopen binnen de club. We verwachten binnenkort tot een overeenkomst met Arnold te komen, waarna hij vanaf medio maart al aan de slag gaat bij FC Twente. Met ingang van 1 juli is Arnold dan de nieuwe technisch directeur, waarbij Jan Streuer hem voorlopig inwerkt en ondersteunt', aldus de club.

Dat Bruggink instapt bij Twente, betekent dat hij zijn werkzaamheden bij ESPN neerlegt. Daarmee komt er een voorlopig einde aan zijn tijd als analist. Het zal gelijk druk worden voor de tweevoudig Oranje-international, want hij zal op zoek moeten naar een vervanger van trainer Ron Jans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen