Valentijn Driessen verbaast zich: "Wat is dat voor idioot gedrag?"

20 februari 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen heeft met verbazing gekeken naar het interview dat Etienne Vaessen vrijdagavond gaf na afloop van de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Fortuna Sittard. De 27-jarige doelman deed een opvallende uitspraak voor de camera van ESPN.

Vaessen werd gevraagd het moment te analyseren waarop hij Iñigo Córdoba in het eigen strafschopgebied torpedeerde, maar ontsnapte aan een penalty. "Als ik hem was, zou ik gewoon weggaan als ik uitkom", was de uitspraak van Vaessen die bij Driessen de wenkbrauwen deed fronsen.

"Die jongen (Córdoba, red.) had voor de rest van zijn leven invalide kunnen zijn. Waar gaat het over? En dan roept die domme Vaessen na afloop: wie bij mij in de buurt komt, zal het beleven. Wat is dat voor idioot gedrag? Daar zou de tuchtcommissie van de KNVB een onderzoek naar kunnen instellen", aldus Driessen bij de podcast Kick-off van De Telegraaf.

"Iedere trainer die wat roept, heeft een onderzoek aan zijn broek hangen. Onze vriend Velázquez - die het goed doet maar een beetje gestoord is - roept wat en dan staat Nijhuis daar met een rode kaart. Hij laat nooit een rode kaart zien. Je kunt iemand zijn benen afzagen en dan laat hij doorspelen. Roept er iemand wat, dan is meneertje op zijn pik getrapt", besluit de journalist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dat doet verdomde pijn, als je op je pik getrapt word. Vind ik terecht root.

MJ8519
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FC Driessen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen