Terugkeer Trauner bij Feyenoord bezorgt Arne Slot luxeprobleem

21 februari 2023, 20:01

Gernot Trauner zit dicht tegen zijn rentree bij Feyenoord aan. De training van woensdag is daarbij van groot belang: weet de Oostenrijker die te doorstaan dan lonkt een terugkeer in de selectie van Arne Slot, voor wie een luxeprobleem dreigt te ontstaan in de defensie. 

Trauner raakte in de winterstop geblesseerd aan zijn meniscus en werd daaraan geopereerd. Waar even gevreesd werd dat zijn seizoen erop zou zitten, nam hij de grootste zorgen al weg door te stellen dat hij 'zeker' nog in actie zou komen voor het einde van het seizoen. Dat zijn terugkeer zelfs al in februari zou kunnen plaatsvinden kwam op dat moment echter bij niemand op. 

Bij afwezigheid van de Oostenrijker wist Feyenoord de koppositie in de Eredivisie met succes te verdedigen. Op de vrijgekomen plaats in het centrum van de defensie maakt Lutsharel Geertruida de laatste weken een uitstekende indruk, zo ziet ook Slot. "Geertruida is qua opbouw in de Eredivisie van buitencategorie", zegt de trainer in een interview met het Algemeen Dagblad. Trauner heeft weer andere kwaliteiten, vindt Slot. "Gernot is kopsterker, Lutsharel is wat comfortabeler aan de bal, met name bij het indribbelen. Maar het zijn beiden goede verdedigers", analyseert de trainer het verschil.

Hancko out?

Aanstaande zondag gaat Feyenoord op bezoek bij Fortuna Sittard. Mocht Trauner er dan weer bij kunnen zijn dan heeft Slot mogelijk nog niet direct een luxeprobleem, aangezien Dávid Hancko op de training van dinsdag met een blessure naar de kant ging. Zodra het drietal echter volledig fit is krijgt Slot een interessante puzzel te leggen. 

Lees ook: Feyenoord houdt adem in: Dávid Hancko valt uit op training

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen