Verwachte opstelling Ajax: Heitinga wijzigt elftal op één positie

23 februari 2023, 15:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax krijgt donderdagavond in Berlijn de kans om zich te plaatsen voor de achtste finale van de Europa League. Union Berlin werd in Amsterdam op een 0-0 gelijkspel gehouden, waardoor de ploeg van John Heitinga in ieder geval een keer moet scoren wil het een strafschoppenserie voorkomen. Heitinga voert naar verwachting ten opzichte van het competitieduel met Sparta Rotterdam van afgelopen zondag één wijziging in zijn basiselftal door. 

Zondag begon Edson Álvarez in het centrum van de verdediging naast Jurriën Timber. De Mexicaan ging twintig minuten voor tijd geblesseerd naar de kant maar is voldoende hersteld om donderdag te starten in Berlijn. Dat doet hij echter, net als in het thuisduel met Union, op het middenveld, verwacht het Algemeen Dagblad. De vrijgekomen plek centraal achterin wordt in dat geval opgevuld door Calvin Bassey, die tegen Sparta inviel voor Álvarez. 

Lees ook: Timber geeft verklaring voor opmars Ajax en looft winteraanwinst Rulli

Achterin kiest Heitinga vermoedelijk de verwachte namen; dus Geronimo Rulli verdedigt het doel en naast het centrum Timber-Bassey zijn Devyne Rensch en Owen Wijndal de backs. Op het middenveld gaat het opstellen van Álvarez ten koste van Davy Klaassen, die net als in het thuisduel met Union vermoedelijk op de bank begint. Steven Berghuis en Kenneth Taylor vergezellen Álvarez vanaf de aftrap. In de aanval heeft het trio Mohammed Kudus, Dusan Tadic en Steven Bergwijn naar verwachting opnieuw een basisplaats. 

Verwachte opstelling Ajax: Geronimo Rulli; Devyne Rensch; Jurriën Timber, Calvin Bassey, Owen Wijndal; Edson Álvarez, Steven Berghuis, Kenneth Taylor; Mohammed Kudus, Dusan Tadic, Steven Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajax2022
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou Schreuder nou samen met Bogarde op de sofa met een bakkie naar de wedstrijd van vanavond ,Ajax-Berlin zitten kijken ,en dat Bogarde na winst voor Ajax, het diep in Schreuder zijn bek duwt, even lekker inwrijven, nu zitten we samen zonder clubje, Voodoo Child Bogarde :-)D

Ajax2022
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1-2

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen