'Ryan Gravenberch kan binnen een jaar nóg een toptransfer maken'

25 februari 2023, 10:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ryan Gravenberch staat in de belangstelling van Liverpool, zo beweert journalist Kerry Hau van het Duitse Sport1. De prestaties van Liverpool zijn dit seizoen ondermaats en dus wordt alvast nagedacht over manieren om de ploeg te versterken. De naam van Gravenberch zou 'steeds vaker' genoemd worden op Anfield.

"Liverpool heeft interesse. Ze willen hun middenveld van een nieuwe impuls voorzien in de zomer", verzekert Hau in de podcast Die Bayern Woche. "Het zou goed kunnen dat ze twee nieuwe nummers acht gaan halen. Jude Bellingham is de gedroomde aanwinst, maar daarnaast kan nog een andere middenvelder worden aangetrokken."

"De naam van Gravenberch wordt steeds vaker genoemd door de verantwoordelijken bij Liverpool", klinkt het. "Er is nog geen sprake van concrete interesse, maar zijn situatie wordt in de gaten gehouden. Er is al contact gelegd met de mensen rondom Gravenberch om naar hem te vragen, wat voor type persoon hij is."

De twintigjarige Gravenberch speelt pas sinds dit seizoen voor Bayern. Hij kwam over van Ajax en tekende een contract tot medio 2027. Verzekerd van een basisplaats is hij vooralsnog niet. "De houding van Bayern is helder: ze willen Gravenberch niet kwijt. Maar zelf zal hij er zeker over nadenken", voorspelt Hau.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen