Promes is een dag na het begin van de rechtszaak bezig met heel andere dingen

4 maart 2023, 12:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vrijdag begon de rechtszaak tegen Quincy Promes, maar de aanvaller was niet aanwezig in de rechtszaal in Amsterdam. Een dag later staat hij in de basiself van Spartak Moskou voor de thuiswedstrijd tegen FC Ural, die zaterdagmiddag om 12.00 uur begint. In de aanloop naar het duel deelde Promes op Instagram een aankondigingsfoto van de wedstrijd en verstuurde hij felicitaties aan Artyom Rebrov, de huidige technisch coördinator van Spartak die jarenlang onder de lat stond bij de club. 

Promes lijkt dus met andere dingen bezig dan met de rechtszaak. In juni 2020 zou hij in Abcoude een neef van hem hebben gestoken in zijn been. Het Openbaar Ministerie eist twee jaar cel voor Promes, wegens zware mishandeling.

De zus van het slachtoffer haalde vrijdagavond hard uit naar de voetballer. "Jij hebt letterlijk en figuurlijk schijt aan de hele familie en denkt alleen aan je eigen 'hachie'. Het is zelfs zo erg dat jij je eigen ouders voor je laat liegen en mensen voor je karretje spant om buiten schot te blijven", zei ze onder meer in de rechtbank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen