Koeman krijgt door hamstringblessure volgende domper bij Oranje

4 maart 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald Koeman kreeg eerder deze zaterdag al slecht nieuws over Andries Noppert, die vermoedelijk niet kan aansluiten bij de eerste selectie van het Nederlands elftal. Maar de kans is groot dat ook door de naam van Teun Koopmeiners een streep kan: de middenvelder viel zaterdagavond uit bij een remiserend Atalanta Bergamo.

Nog in de eerste helft moest de voormalig speler van AZ het veld verlaten met een hamstringblessure. Het schoot erin bij Koopmeiners, die bij een doelpuntloze stand direct werd vervangen door de Braziliaan Éderson. Als er daadwerkelijk schade is aan de hamstring bij de middenvelder, dan is het vrijwel onmogelijk voor hem om in actie te komen tegen Frankrijk en Gibraltar eind maart. 

Atalanta kwam zonder Koopmeiners niet tot scoren en is bezig aan een zéér zwakke reeks. Slechts een van de laatste vijf officiële duels werd gewonnen (viermaal nederlaag) en ook tegen Udinese kwam er met dit gelijkspel geen beterschap. Door het gelijkspel moet Atalanta Bergamo flink aan de bak om de zesde plaats te behouden: Juventus kan ondanks de forse puntenaftrek op vier verliespunten komen later dit weekend.

Lees ook: Ronald Koeman maakt Oranje-selectie bekend: vier nieuwe namen

Koopmeiners, die in totaal vijftien interland speelde, zal zelf ook flink balen dat hij vermoedelijk moet afhaken. De positie naast Frenkie de Jong op het middenveld van het Nederlands elftal is onzeker en hij graag zich graag willen laten zien aan Koeman. Met Georginio Wijnaldum, Mats Wieffer, Davy Klaassen, Marten de Roon (die het duel wel volmaakte) en Ryan Gravenberch zijn er opties genoeg wel beschikbaar voor Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hebben natuurlijk nog genoeg goede spelers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen