Peter Bosz zet zinnen op Eredivisie-rentree: "Hij wil heel graag"

7 maart 2023, 17:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Peter Bosz zit sinds oktober vorig jaar werkloos thuis sinds zijn ontslag bij Olympique Lyonnais. Volgens Hans Kraaij junior heeft de oefenmeester zijn zinnen gezet op een rentree in de Eredivisie. De oud-trainer van onder meer Ajax en Vitesse zou er 'echt zeker' voor openstaan om Ron Jans op te volgen bij FC Twente

Dat openbaarde Kraaij in een interview met Arnold Bruggink, die dinsdag gepresenteerd werd als de nieuwe technisch directeur van FC Twente. "Hij wil heel erg graag, dat weet ik echt zeker", hield Kraaij zijn voormalig ESPN-collega Bruggink voor. 

Voor Bruggink kwam die bewering als een verrassing, zo viel te merken. Toch ziet hij de komst van Bosz naar eigen zeggen "natuurlijk" zitten. Al houdt Bruggink daarbij wel een slag om de arm: "Tot 1 juli mag je al die vragen aan Jan Streuer stellen", verwijst hij Kraaij naar zijn voorganger die in ieder geval aanblijft tot de zomer.

 

Ron Jans maakte in februari bekend dat hij na het huidige seizoen vertrekt als trainer in Enschede. De 64-jarige oefenmeester is aan zijn derde seizoen bij de club bezig en kan bogen op prima resultaten. Na een tiende plaats in zijn debuutseizoen leidde hij de club vorig seizoen met de vierde plek op de ranglijst terug naar Europees voetbal. Dit seizoen draaide Twente opnieuw lang mee bovenin, maar verloor het de afgelopen weken de aansluiting met de top. Desondanks is Twente nog altijd vijfde en daarmee nog steeds in de race voor een nieuw Europees startbewijs. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen