Noodzakelijke horde voor terugkeer Alfred Schreuder genomen

8 maart 2023, 17:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Club Brugge heeft per direct afscheid genomen van Scott Parker. De Engelse trainer is daags na de uitschakeling in de Champions League op straat gezet.

Het ontslag van Parker hing al even in de lucht. De 42-jarige trainer werd eind vorig jaar aangesteld als opvolger van Carl Hoefkens en heeft het iets meer dan twee maanden volgehouden. Onder leiding van Parker boekte Club Brugge slechts twee zeges in twaalf wedstrijden. Dinsdag werd er met 5-1 verloren van Benfica.

Met het ontslag van Parker lijkt Club Brugge de weg voor de terugkeer van Alfred Schreuder vrij te maken. De oud-trainer van Ajax zou de belangrijkste kandidaat zijn om het takenpakket van de Engelsman over te nemen, al liggen Schreuder en Club Brugge volgens Het Laatste Nieuws nog niet op één lijn wat betreft de contractduur.

Club Brugge zou om die reden ook naar andere oplossingen kijken. Daarbij worden de namen van assistent-trainer Rik De Mil en beloftencoach Nicky Hayen genoemd. Club Brugge is na de Europese uitschakeling alleen nog actief in de nationale competitie. Daarin maakt de regerend kampioen nog een kleine kans op titelprolongatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen