Youness Mokhtar maakt seizoen af in Keuken Kampioen Divisie

9 maart 2023, 11:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Youness Mokhtar zet zijn loopbaan voort bij FC Eindhoven. De speler en club zijn een contract tot het einde van het seizoen overeengekomen, zo meldt de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie via de officiële kanalen.

Mokhtar keert bij Eindhoven terug bij de club waar hij zijn eerste wedstrijden in het profvoetbal speelde. De afgelopen weken trainde de 31-jarige aanvaller al mee bij de club die getraind wordt door Rob Penders. Gedurende deze periode heeft Mokhtar de technische staf van Eindhoven overtuigd van zijn toegevoegde waarde.

"Met zijn ervaring en gedrevenheid voegt hij naast zijn voetballende kwaliteiten iets toe aan onze jonge spelersgroep. Met een zwaar programma voor de boeg richting het slot van de competitie is Youness zeer welkom", reageert technisch manager Marc Scheepers op het contractnieuws.

Mokhtar speelde in Nederland voor Eindhoven, PEC Zwolle, FC Twente en ADO Den Haag. De aanvaller heeft ook een hoop buitenlandse clubs op zijn cv staan. De laatste jaren kwam hij uit voor Columbus Crew (Verenigde Staten), Raja Casablanca (Marokko) en Bhayangkara Solo (Indonesië).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen