PSV spot 'nieuwe Denzel Dumfries' in het Abe Lenstra Stadion

13 maart 2023, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV houdt de ontwikkelingen van Milan van Ewijk nauwlettend in de gaten, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Eindhovenaren overwegen komende zomer een poging te ondernemen om de 22-jarige rechtervleugelverdediger over te nemen van sc Heerenveen.

Daarvoor zal PSV diep in de buidel moeten tasten. Van Ewijk moet naar schatting tussen de vier en vijf miljoen euro kosten. Het contract van de rechtsback in het Abe Lenstra Stadion loopt door tot de zomer van 2025. Afgelopen zomer was Van Ewijk ook in beeld bij PSV. Toen pakte de Eindhovense club niet door.

PSV is nu al bezig met de invulling van de rechtsbackpositie voor volgend seizoen. Het terughalen van Shurandy Sambo na zijn verhuur bij Sparta Rotterdam is een optie, maar Van Ewijk geldt ook als belangrijke kandidaat om de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij te versterken. Van Ewijk maakt een goed seizoen voor en werd in januari gelinkt aan onder meer Fulham en Sporting Portugal, maar een transfer bleef uit.

De rechtsbackpositie is sinds het vertrek van Denzel Dumfries naar Internazionale een zorgenkindje bij PSV. Philipp Mwene heeft op die positie niet weten te overtuigen, Jordan Teze kan beter uit de voeten als centrale verdediger en de inmiddels naar Wolverhampton Wanderers teruggekeerde Ki-Jana Hoever voldeed niet aan de verwachtingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed gezien PSV, Van Ewijk en ook Manhoef zijn heerlijke spelers voor Ajax vond ik al.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen