Jansen gaat met AZ volgens 'beproefd recept' op jacht naar stunt tegen Lazio

16 maart 2023, 20:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pascal Jansen heeft besloten om zijn AZ niet te wijzigen na de overwinning in de heenwedstrijd tegen Lazio. De trainer van de Alkmaarders stuurt dezelfde elf spelers het veld op die ruim een week geleden knap met 1-2 wonnen in de hoofdstad van Italië. Wouter Goes blijft zeker van een plekje in de achterhoede.

Ondanks dat Sam Beukema weer terug is bij de selectie, kiest Jansen dus nog voor jongeling Goes. Hij presteerde de afgelopen weken uitstekend in het hart van de defensie. Onder de lat is er een plekje voor Mathew Ryan, de ervaren sluitpost uit Australië. Goes krijgt in de achterhoede gezelschap van Yukinari Sugawara, Pantelis Hatzidiakos en Milos Kerkez.

Het middenveld bestaat uit het bekende trio Jordy Clasie, Tijjani Reijnders en Sven Mijnans. Laatstgenoemde heeft zijn meerwaarde sinds zijn overstap van Sparta naar AZ al meerdere malen bewezen. De voorhoede van Jansen bestaat vanavond uit Jens Odgaard, Vangelos Pavlidis, Jesper Karlsson. Zij moeten voor gevaar gaan zorgen tegen de nummer drie van de Serie A.

AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Wouter Goes, Pantelis Hatzidiakos, Milos Kerkez; Jordy Clasie, Tijjani Reijnders, Sven Mijnans; Jens Odgaard, Vangelos Pavlidis, Jesper Karlsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen