Kudus maakt Ajacieden gelukkig met uitspraak in De Telegraaf

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 maart 2023 – Mohammed Kudus heeft bevestigd zijn contract te willen verlengen bij Ajax. De smaakmaker van de regerend landskampioen aasde vorige zomer nog op een transfer, maar wil inmiddels niet meer weg. Dat komt omdat hij nu een vaste basisplaats heeft. 

Kudus maakt Ajacieden gelukkig met uitspraak in De Telegraaf

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik ben op dit moment heel erg gelukkig bij Ajax, maar word nóg gelukkiger als we de dubbel winnen", zegt de Ghanees in de aanloop naar De Klassieker tegen De Telegraaf. "Maar waarom zou ik niet willen verlengen? Ik speel en ontwikkel me goed. Het gaat nu om onderhandelingen en waardering. Als de tijd rijp is, zullen we zien hoe het gaat."

Kudus wilde afgelopen zomer naar Everton. De reden voor zijn vertrekwens heeft hij echter 'zelf geëlimineerd', door een basisplek te veroveren. "Everton draait niet goed in de Premier League, Ajax is in de kampioensrace en onder John Heitinga ben ik een vaste waarde. Ik heb een sterk geloof in God en Hij heeft voor mij de positieve beslissing genomen de transfer niet te laten doorgaan."

Toch wil de aanvaller annex aanvallende middenvelder een gerucht de wereld uit helpen. "Dat ik heb geweigerd te trainen, klopt niet. Ik ben voetballer en mens. Mijn hoofd stond er niet naar om te trainen en daar heb ik het met Alfred Schreuder over gehad. Als je er met je kop niet bij bent, is de kans op blessures groot. Daarom is in gezamenlijk overleg besloten me voor één dag uit de training te houden."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd