Vermoedelijke opstellingen Ajax en Feyenoord: 1 van de 22 namen wijkt af

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Ajax en Feyenoord treffen elkaar zondagmiddag in een rechtstreekse wedstrijd om de koppositie in de Eredivisie. John Heitinga beschikt in de Klassieker over een nagenoeg fitte selectie, terwijl Arne Slot enkele spelers moet missen door blessureleed. Het Algemeen Dagblad heeft de vermoedelijke opstellingen van beide clubs bekendgemaakt.

Vermoedelijke opstellingen Ajax en Feyenoord: 1 van de 22 namen wijkt af

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Ajax wordt één wijziging verwacht ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. In Friesland kreeg Kenneth Taylor de voorkeur boven Davy Klaassen en maakte hij een doelpunt, maar toch lijkt Heitinga tegen Feyenoord voor Klaassen te kiezen. Tegen Heerenveen bleef Klaassen negentig minuten op de bank. De enige afwezige bij Ajax is de al langer geblesseerde Ahmetcan Kaplan.

Slot hoopt dat Quilindschy Hartman op tijd is hersteld van ziekte om weer tot de selectie te kunnen behoren. Ook zijn vervanger Marcos López is niet volledig fit, al denkt Slot dat hij de wedstrijd kan halen. Justin Bijlow, Patrik Wålemark en Quinten Timber ontbreken door blessures sowieso. De vermoedelijke opstelling is dezelfde als die in de Europa League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (7-1 zege):

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Berghuis; Kudus, Klaassen, Bergwijn; Tadic

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

Benieuwd naar het volledige overzicht van afwezigen in de Eredivisie? Bekijk onze Buitenspel-pagina

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd