Cillessen heeft sneetje in gezicht: "Derde of vierde keer dat Kramer dit doet"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2023 – Jasper Cillessen had zaterdagavond een belangrijk aandeel in de 1-3 overwinning van NEC op RKC Waalwijk. De sluitpost verscheen na afloop voor de camera's van ESPN, waar hij aan het einde van het interview een vraag kreeg over het opvallende sneetje in zijn gezicht. RKC-spits Michiel Kramer zou de boosdoener zijn geweest.

Cillessen heeft sneetje in gezicht: "Derde of vierde keer dat Kramer dit doet"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit is volgens mij de derde of vierde keer in mijn carrière dat hij dat hij bewust doorloopt, en nu weer", legt de doelman uit. Cillessen heeft zelf geen idee waarom de boomlange spits dit al meerdere keren heeft gedaan. "Dat moet je aan hem vragen", reageerde de NEC-goalie.

Reactie Kramer
Ook Kramer verschijnt na afloop van het duel voor de camera's en wordt gevraagd naar het opvallende incident. "Als hij over mij wil praten, dan mag hij dat lekker doen. Ik sla of schop niet bewust mensen op hun hoofd. Volgens mij loop ik gewoon en gebeurt er verder niks", reageert de aanvoerder van RKC. "Je stelt vragen over Jasper Cillessen, maar volgens mij hebben wij een wedstrijd gespeeld en gaat het niet over mij of Cillessen. We hebben een wedstrijd verloren en daar balen we van."

NEC boekte zoals gezegd een belangrijke zege in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. Al in de eerste helft leek de wedstrijd gespeeld door twee doelpunten van Oussama Tannane en één van Elayis Tavsan. Via Vurnon Anita kon RKC in de tweede helft wat terugdoen.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd