Ajacied die 'onder 220 volt staat' maakt slechte indruk tegen Feyenoord

19 maart 2023, 16:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marciano Vink is kritisch op het optreden van Calvin Bassey in de eerste helft van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. In zijn ogen is het openingsdoelpunt van Feyenoord mede aan Bassey te wijten. Na die treffer rechtte Ajax wel de rug, waardoor de ruststand 2-1 is.

Bassey was Santiago Giménez helemaal kwijt voorafgaand aan de 0-1, vindt Vink. "Kijk even hoe Kudus slaapt en hoe Bassey vergeet dat Giménez meedoet… Dat is gewoon heel raar. Kudus is te laat als Hartman de bal heeft. Bassey heeft in het midden niet gezien waar Giménez is. Dat kán in mijn ogen niet, als je vanaf de eerste minuut een stempel op de wedstrijd wilt drukken."

Bassey beleefde daarna ook nog een ongelukkig moment, door naast de bal te trappen. Jan Joost van Gangelen constateerde dat het lijkt alsof Bassey 'onder 220 volt staat'. Vink denkt dat zijn mindere eerste helft inderdaad te maken kan hebben met de spanning.

"Het is een jonge jongen, er wordt veel verwacht, het is een must-win-wedstrijd. Dan kan de spanning je even te veel worden, Gaat er dan iets fout, dan ontstaat een soort sneeuwbaleffect en gaat de rest ook fout. Dat gebeurt een beetje. Nu hij rust heeft gehad, kan het zomaar dat hij een dijk van een tweede helft speelt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen