Luuk de Jong terug in PSV-basis, Van Nistelrooij gooit aanval om

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – PSV begint zondagmiddag om 16.45 uur met Luuk de Jong in de basisopstelling aan het uitduel met Vitesse. De 32-jarige spits maakt zijn rentree nadat hij de wedstrijd tegen SC Cambuur van vorige week (5-2 winst) aan zich voorbij moest laten gaan. 

Luuk de Jong terug in PSV-basis, Van Nistelrooij gooit aanval om

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tegen de Leeuwarders startte de Portugese huurling Fábio Silva in de punt van de aanval. Door de terugkeer van De Jong, die geblesseerd uitviel tijdens het uitduel met RKC Waalwijk (0-1), verhuist Silva tegen Vitesse terug naar de linkerkant, waardoor Xavi Simons naar de nummer 10-positie terugverhuist. Dat gaat weer ten koste van Guus Til, die in Arnhem op de bank begint.

Ook rechts voorin voert Ruud van Nistelrooij een wijziging door bij PSV. Waar Johan Bakayoko nog mocht starten tegen Cambuur, is de jonge Belg een week later reserve. Op zijn positie krijgt de eveneens Anwar El Ghazi de voorkeur. Hij viel vorige week in en tekende tegen Cambuur voor de 3-1 én de 5-2, waarmee hij Van Nistelrooij voldoende heeft overtuigd om zondag een plaats bij de eerste elf op te eisen. 

Joël Drommel verdedigt in Arnhem andermaal het doel van PSV, aangezien eerste doelman Walter Bénitez nog altijd geblesseerd is. Voor hem vormen Phillipp Mwene, André Ramalho, Jarrad Branthwaite en Patrick van Aanholt de defensie. Daarmee kiest Van Nistelrooij dezelfde achterhoede als vorige week. Op het middenveld wordt Simons geflankeerd door Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd