Feyenoord baalt: middenvelder geblesseerd bij nationale ploeg

22 maart 2023, 13:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord moet in de beslissende fase van het seizoen vrezen dat het opnieuw tijdelijk niet kan beschikken over Sebastian Szymanski. Vanuit Polen bereikte de Rotterdammers woensdag een onheilspellend bericht.

Middenvelder Szymanski heeft woensdag namelijk de training van de Poolse nationale ploeg moeten staken vanwege een blessure. Journalist Jakub Klyszejko meldt op Twitter dat zijn meespelen in de aankomende duels van de Poolse ploeg onzeker is. De door Feyenoord van Dinamo Moskou gehuurde middenvelder wordt vandaag en morgen onderzocht door de medische staf, zo weet Klyszejko te melden.

De Poolse nationale ploeg bereidt zich voor op de EK-kwalificatieduels met Tsjechië en Albanië. Vrijdag wordt de kwalificatiereeks afgegrapt met een uitduel in Praag, waarna de Albanezen maandag op bezoek komen in het Nationale Stadion in Warschau. Szymanski is twintigvoudig Pools international. Op het voorbije WK in Qatar kwam hij in twee duels in actie. 

Bij Feyenoord groeide Szymanski dit seizoen al snel uit tot onbetwiste basisspeler. De nummer tien scoorde inmiddels zeven keer in 21 wedstrijden in de Eredivisie, terwijl hij ook met een treffer en twee assists bijdroeg aan het bereiken van de kwartfinale van de Europa League. Nadat hij de hele maand februari wegens een knieblessure ontbrak bij de Rotterdammers maakte Szymanski begin deze maand zijn rentree in het Feyenoord-shirt. Afgelopen zondag zorgde hij nog voor de gelijkmaker in de met 2-3 gewonnen Klassieker tegen Ajax. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou gezellig weer. Het scheelt dat je bij een aantal Ajax spelers niet hoeft te lachen om blessures, die laten ook bij volledige fitheid niet het beste niveau zien.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De frustaties worden steeds erger hier op fc update . Mensen laten hun ware ik zien nu Feyenoord het goed doet . Eerst was het nog lachen ,leuk,maar naarmate het langer duurt !! . Nu Feyenoord ook nog de wedstrijd heeft gewonnen ,waar veel mensen dachten dat ajax de koppositie zou pakken is het hek van de dam . Schaamteloos hoe zeeuwke zelfs bij een mogelijke blessure leedvermaak heeft . Ik ben Feyenoorder en idd gekleurd in mijn mening ( maar dat is iedereen hier trouwens ) Maar hopen dat iemand van ajax geblesserd raakt gaat mij echt te ver

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zeeuwke komt uit de enige provincie in nederland waar geen betaald voetbal is. Zelfs geen hoofdklasser die meetelt :) Dat zo iemand frusti is snap ik wel. Nu maar hopen dat ie geen zelfmoord pleegt op de datum dat Feyenoord kampioen wordt..... Want dan mist ie onze bekerwinst en het pakken van de europese beker :)

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het bayern van nederland valt nogal tegen zeg maar ....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen