Ajax-talent weet genoeg na transfer: "Zou niet twijfelen om te gaan"

23 maart 2023, 07:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax haalde met Gerónimo Rulli in de afgelopen winter een nieuwe keeper. Tevens krijgt Remko Pasveer zeer vermoedelijk contractverlenging. Dat betekent dat er voor Jay Gorter barweinig perspectief is in de Johan Cruijff Arena. De aan Aberdeen verhuurde sluitpost snapt maar weinig van het besluit van de Amsterdammers.

"Het aparte daarvan vind ik: ik heb niets gehoord. Ik heb het ook gelezen, maar ik heb mijn contract opengebroken met het idee dat ik als ik terug ben ik kan laten zien dat ik van waarde kan zijn en Ajax liet zien dat ze vertrouwen in mij hebben in hoe ik mij ga ontwikkelen. Ik heb ook nog geen gesprek gehad met Ajax over hoe mijn perspectief is als ik terugkom, dat vind ik wel jammer", vertelt hij desgevraagd tegenover Ajax Showtime.

Dat Rulli als extra keeper kwam, kwam voor Gorter niet echt een enorme verrassing. "Het was niet echt een domper, maar het gaf me wel een signaal van: als er nu iets op transferbasis voorbij komt wat mij goed zou doen, zou ik niet twijfelen om te gaan", aldus Gorter, die in de winterstop nog niet permanent mocht vertrekken van Ajax.

Lees ookGorter baalt van beslissingen Scheuder: "Ik heb geen kans gehad"

"Er was zoveel onduidelijkheid dat ik eigenlijk wel open stond voor een verkoop. Daar heb ik serieus naar gekeken en er was ook serieus veel interesse. Dat ik niet verkocht ben, heeft met Ajax te maken. Ik mocht niet verkocht worden. Ik mocht alleen op huurbasis vertrekken", aldus Gorter, die inmiddels dus wel wederom denkt aan een vertrek. "Je weet ook dat Ajax niet zomaar veel geld uitgeeft aan een nieuwe keeper en hem een langdurig contract geeft. Rulli heeft ook bewezen dat hij op een heel aardig niveau mee kan. Voor mij is domper een groot woord, maar ik zag wel het licht: Ik wist hoe het ervoor stond."

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Persoonlijk vind ik ze alledrie niet heel erg goed. Qua niveau zijn ze ongeveer hetzelfde.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Gorter heeft een hele grote mond maar is toch wel veruit de slechtste.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt het zyn kneusen

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het helle elftal moet vervangen worden lopen veel kneusen rond bejaarde spelers en keepers tadic allemaal opruimen en ook de zomer mis kopen van vorig jaar

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel talent, maar mentaal kwetsbaar, dat is Gorter.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker ver kopen

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gorter mag myn kruiwagen niet eens reden de kneus

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is een kneus net als bejaarde keepers bij ajax

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen