Hans Kraay junior weet hoe lang Geertruida uit de roulatie is bij Feyenoord

25 maart 2023, 05:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald Koeman is niet positief gestemd over de blessure van Lutsharel Geertruida. De verdediger, die vrijdag debuteerde in het Nederlands elftal, moest in de slotfase van de wedstrijd tegen Frankrijk geblesseerd naar de kant. Hij greep naar zijn hamstring en normaliter duidt dat op een afweigheid van meerdere weken.

Koeman denkt ook aan een hamstringblessure. "Daar lijkt het wel op. Het ziet er niet goed uit", maakte de bondscoach duidelijk voor de camera van de NOS. Hij besprak niet of hij eventueel een vervanger bij de selectie wil halen voorafgaand aan het duel met Gibraltar. In de studio was Rafael van der Vaart ook bezorgd. "Er gebeurde eigenlijk niets, er was niemand in de buurt, toen hij last kreeg van zijn hamstring. Dan hoop je op een verrekking, maar ik denk dat dit wel een paar weken zal duren."

Ook Hans Kraay junior verwacht een serieuze blessure. "Die is gewoon een maand uitgeschakeld. Dat verzin ik niet, dat weet iedere voetballer", zei de analist vrijdagavond bij ESPN. "Elke scheuring is vier tot zes weken. Als het een verrekking was, dan was hij nog wel even doorgegaan, met dat geweldige karakter van hem. Feyenoord moet hopen dat Trauner en Pedersen fit blijven."

In de absolute fase moest Geertruida een fout achterin van Oranje herstellen en terugsprinten, waarbij het in zijn hamstring schoot. Daarmee zijn de druiven zuur voor Feyenoord, vooral omdat de actie waarbij Geertruida reddend moest optreden, uiteindelijk buitenspel bleek te zijn. De blessure bleef echter wel over de achterhoedespeler van de Rotterdammers, die eerder dit seizoen ook al met blessureleed kampte.

Voor Arne Slot en de Rotterdammers is het te hopen dat de schade in de hamstring van Geertruida enigszins meevalt. Feyenoord speelt in de komende maand onder meer tegen Ajax (KNVB Beker) en tweemaal tegen AS Roma (Europa League). Ook kan de ploeg van Slot nieuwe stappen zetten richting de landstitel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

christineniewold08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lutsharel, vervelende blessure, oranje gaat nu spijtig genoeg aan jou voorbij. Hou je rustig en hou je aan de regels, ja met goede pijnstillers lijkt het mee te vallen, maar dat is het zeker niet.

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel jammer als het echt zo is, maar vooralsnog wel mooi dat hij zn debuut mocht maken tegen een supersterk Frankrijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen