Vader van Giménez gaat in op toekomst van 'gewilde' Feyenoord-spits

27 maart 2023, 08:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Santiago Giménez gaat steeds beter draaien bij Feyenoord en dat is ook buiten Nederland opgevallen. De spits uit Mexico werd onlangs in verband gebracht met Sevilla en Benfica. Toch is er van een bliksemvertrek van de spits voorlopig geen sprake, verzekert vader Christian Giménez.

Giménez wordt in Rotterdam-Zuid steeds belangrijker en is momenteel met de nationale ploeg van Mexico op pad. "We zijn al in gesprek met Dennis te Kloese, ik heb een uitstekende relatie met hem", vertelde vader Christian in gesprek met ESPN. "Dat is een belangrijk onderdeel van ons project. Op dit moment zijn we gelukkig bij Feyenoord, waar we een vierjarig contract hebben getekend. We willen dat Santiago bij Feyenoord doorgaat met zijn groeiproces."

De geruchten over Sevilla en Benfica zijn ook bekend bij het managment van de Mexicaan, die bezig is aan zijn eerste seizoen in De Kuip. "Soms weet je niet hoe dingen lopen als clubs interesse hebben. Dan kan het moeilijk zijn om een speler vast te houden. Daarmee bedoel ik niet dat Santiago in de zomer gaat vertrekken. Hij is blij bij Feyenoord en we willen dat dat zo blijft. In de zomer kan er veel gebeuren, maar op dit moment is niks concreet."

Mexico

De 21-jarige Giménez zal met dubbele gevoelens terugkijken op de afgelopen interlandperiode. De aanvalsleider kon zijn goede vorm bij Feyenoord niet doortrekken namens Mexico. Op bezoek bij Suriname (0-2 overwinning) schoot hij een strafschop hoog over en tegen Jamaica (2-2) bleef hij vervolgens negentig minuten op de bank. Nu worden de pijlen weer gericht op Feyenoord, dat aanstaande zondag als koploper van de Eredivisie op bezoek gaat bij stadgenoot Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen