Jong Oranje ook getroffen door ziektegevallen

27 maart 2023, 14:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Niet alleen het grote Oranje heeft last van ziektegevallen, maar ook Jong Oranje is er door geteisterd. Milan van Ewijk en Björn Meijer konden vrijdag niet meedoen tegen Jong Noorwegen, omdat ze beiden last hadden van een voedselvergiftiging.

Het was volgens Voetbal International de bedoeling dat Van Ewijk vrijdag tegen Jong Noorwegen zou meedoen met Jong Oranje, maar vleugelverdediger heeft sinds donderdag niet kunnen trainen door een voedselvergiftiging. Ook Meijer werd getroffen door ziekte en was er ook niet bij. Maandag tegen Jong Tsjechië is Van Ewijk er wel weer bij en zit op de bank.

De KNVB wilde de ziektegevallen bij Jong Oranje niet bekendmaken nadat er bij het Nederlands elftal ook al vijf zieken waren richting het EK-kwalificatieduel met Frankrijk. Bij dat elftal zijn Cody Gakpo, Bart Verbruggen en Matthijs de Ligt weer terug.

Lees ook: Harde woorden voor Ronald Koeman en Kenneth Taylor: 'Dat wordt nog wat'

Jong Oranje speelt na de 3-0 overwinning tegen Jong Noorwegen maandag tegen Jong Tsjechië. De selectie is op dit moment op trainingskamp in het Spaanse Murcia in aanloop naar het aankomende EK onder 21 in Roemenië en Georgië. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen