Verbeek ziet mogelijkheden tegen Vitoria Setubal

26 augustus 2006, 08:40

In Heerenveen is positief gereageerd op de loting voor de eerste ronde van de UEFA Cup. De Friezen moeten het opnemen tegen Vitoria Setubal, de verliezend finalist van het toernooi om de Portugese beker. In de competitie eindigde Setubal als achtste en dat stemt Verbeek positief. "Heerenveen hoeft niet onder te doen voor een Portugese middenmoter", zegt hij dan ook op de website van zijn club.

Verbeek heeft inmiddels informatie ingewonnen over de Portugese ploeg. "Het is een fysiek sterke ploeg, die vanuit een goed georganiseerde defensie speelt", lepelt hij uit. "Het is zeker geen tegenstander om te onderschatten, ze verliezen ook nooit dik. In de Portugese bekerfinale verloren ze bovendien maar nipt van FC Porto. Dan heb je dus wel iets in je mars."

Het feit dat Heerenveen begint met een uitwedstrijd, is volgens Verbeek een voordeel. "Zij moeten een goed resultaat neerzetten. Dat betekent dat wij ruimte krijgen. Wij moeten daar rustig blijven, ons niet uit de tent laten lokken en hopelijk scoren we. Dan kunnen we het vervolgens thuis afmaken", aldus het strijdplan van de oefenmeester. 

"Het is geen uitgemaakte zaak dat we opnieuw de groepsfase halen, maar ik dicht ons wel goede kansen toe", zegt hij tenslotte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen