Medunjanin helpt Jong Oranje langs Leverkusen

1 september 2006, 19:26

Jong Oranje heeft, ondanks een waslijst met afwezigen, weten te winnen van Bayer Leverkusen. Het elftal van trainer Foppe de Haan was met 3-1 te sterk voor de Duitse subtopper. Sparta-middenvelder Haris Medunjanin was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de Oranjeklanten.

Niet alleen Jong Oranje, maar ook Bayer Leverkusen moest een groot aantal spelers missen. Internationals als Bernd Schneider, Sergei Barbarez en Andrei Voronin ontbreken wegens interlandverplichtingen, waardoor er vijf spelers uit het beloftenelftal in de basis stonden.

Jong Oranje kende in Leverkusen een droomstart. Al binnen een minuut stond de ploeg op voorsprong, nadat Fabian Hergesell een bal in eigen doel gewerkt had. Oud-international Carsten Ramelow bracht de Duitsers vervolgens nog wel op gelijke hoogte, maar Haris Medunjanin besliste het oefenduel met twee fraaie treffers. Eerst schoot hij een vrije trap feilloos binnen, waarna hij even later een voorzet van Ryan Donk knap in de touwen joeg.

Opstelling Jong Oranje:

Vermeer (46/ Bulters); Tiendalli (46/ Zuiverloon), Van Mosselveld (56/ Van der Struijk), Donk, Drenthe; Kruys (62/ Agustien), Brama (46/ Schilder), Medunjanin;  Jenner (46/ Vincken), Benson, Elia

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen