Doelman Wiese mist duel met Chelsea

11 september 2006, 10:26

Tim Wiese mist het belangrijke Champions League-duel tussen Werder Bremen en Chelsea, dat voor komende dinsdag op het programma staat. De Duitse doelman is geveld door een lichte vorm van bronchitis en zal op Stamford Bridge vervangen worden door Andreas Reinke.

Wiese verdrong Reinke vorig seizoen uit het doel van Werder, maar wisselde sindsdien briljante reddingen af met opmerkelijke blunders. In het CL-duel met Juventus leek Werder vorig seizoen, mede dankzij fabuleus keeperswerk van Wiese, af te stevenen op een stunt maar in de slotfase hielp een blunder van diezelfde doelman Juventus alsnog aan de overwinning.

Ondanks deze fout is de pas 24-jarige Wiese ook dit seizoen eerste doelman in Bremen, maar op Stamford Bridge zal Reinke weer in actie komen. Wiese heeft dit weekend immers een bronchitis opgelopen en zal enige tijd rust moeten houden. Ook Per Mertesacker is nog altijd niet fit genoeg om te spelen. De centrale verdediger werd enkele weken geleden overgenomen van Hannover 96, maar staat sindsdien aan de kant met een dijbeenblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen