Castelen en Collen pas in 2007 weer inzetbaar

9 oktober 2006, 15:57

Feyenoord is Romeo Castelen voorlopig nog kwijt. De snelle aanvaller is vandaag geopereerd aan zijn enkel en kan dit jaar vermoedelijk niet meer in actie komen. "Ik baal als een stekker", zegt de international in Sportweek. Castelen hoopt op 21 januari, wanneer Feyenoord het in Breda opneemt tegen NAC, zijn rentree te kunnen maken.

Castelen raakte enkele maanden geleden geblesseerd, in een oefenduel tegen de amateurs van Katwijk. De aanvaller leek slechts enkele weken rust te moeten houden, maar dat blijkt allemaal flink tegen te vallen. Naarmate de weken vorderden bleef Castelen last houden van zijn gewricht, waardoor hij onder het mes moest. Dat is vandaag gebeurd.

Castelen is dus, tot zijn eigen frustratie, voorlopig nog uitgeschakeld. Dat is flink balen, zeker omdat hij het nieuwe systeem van Feyenoord (4-4-2) helemaal ziet zitten. "Ik heb bij ADO Den Haag ook het laatste halfjaar als schaduwspits om een andere spits gefungeerd. Dat liep heel lekker. Je krijgt geen dubbele dekking zoals op de flank en hebt toch iets meer vrijheid. Ik zag het helemaal zitten. En dan dit."

Ook verdediger Pieter Collen is de komende maanden uitgeschakeld. De Belg onderging maandag in een Belgisch ziekenhuis opnieuw een operatie aan zijn pijnlijke schouder. Zijn arm was de laatste maanden verscheidene keren uit de kom geraakt. Collen kan zijn rentree eveneens pas in januari volgend jaar maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen