'ADO degradatiekandidaat nummer één'

16 oktober 2006, 12:34

ADO Den Haag wordt door de bezoekers van FCUpdate.nl gezien als de belangrijkste kandidaat om rechtstreeks te degraderen naar de Jupiler League. Op de vraag welke ploeg dit seizoen als laatste zal eindigen in de Eredivisie, stemde liefst 47 procent op de ploeg van trainer Frans Adelaar. 

Sparta, dat momenteel samen met ADO Den Haag onderaan bungelt, kreeg 31 procent van de stemmen. Hiermee komen Sparta en ADO Den Haag er aanmerkelijk slechter vanaf dan bijvoorbeeld promovendus Excelsior. Na de sterke competitiestart van de Kralingers denkt slechts zes procent dat het elftal van Ton Lokhoff direct zal degraderen. Willem II (zeven procent) is volgens onze bezoekers zelfs nog een grote degradatiekandidaat dan Excelsior. 

Deze uitslag van de poll is opvallend, omdat voorafgaand aan het seizoen vrijwel niemand er aan twijfelde dat Excelsior zou degraderen. De ploeg kreeg, in eenzelfde poll, destijds 44 procent van de stemmen. Heracles Almelo, dat nu slechts drie procent van de stemmen kreeg, was volgens jullie op dat moment nog de op één na grootste kandidaat om als laatste te eindigen in de Eredivisie. ADO Den Haag, op dit moment degradatiekandidaat nummer één, kreeg toen slechts 11 procent van de stemmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen