Rust alom voorafgaand aan Chelsea-Barcelona

18 oktober 2006, 14:03

De voorgaande jaren stonden de duels tussen Chelsea en Barcelona altijd bol van de onrust, maar nu wordt er opvallend rustig toegewerkt naar de kraker in de Champions League. Zowel Jose Mourinho als Frank Rijkaard weet wel waarom dat zo is. "De belangen zijn een stuk minder groot", kraait het duo in koor.

Zowel in 2005 als in 2006 troffen Chelsea en Barcelona elkaar in de achtste finale, waardoor het voor beide teams een kwestie van alles of niets was. Nu is dat anders. Zowel Mourinho als Rijkaard vindt de situatie in de groep belangrijker dan het resultaat in een onderling duel. "We praten nu over een poulewedstrijd, het belangrijkste is om de volgende ronde te bereiken. Daardoor is de situatie geheel anders dan bijvoorbeeld vorig jaar", weet Mourinho.

Ook Frank Rijkaard hoopt op een mooie voetbalavond. "De sfeer is een stuk beter en vriendelijker dan tijdens de vorige duels", blikt hij terug op de verbale oorlogen die de afgelopen jaren heersten rond Chelsea-Barcelona. "Bij Chelsea is men wat rustiger. Misschien heeft dat ook te maken met de blessures van afgelopen weekend. Wat mij betreft heeft deze wedstrijd geen speciaal randje, het is gewoon één van de zes groepswedstrijden in de Champions League", aldus de Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen