Personele problemen voor Feyenoord

Ger
10 november 2006, 14:26

Feyenoord-trainer Erwin Koeman heeft in de aanloop naar het competitieduel met Willem II een vraagteken gezet achter de naam van Angelos Charisteas. De Griekse aanvaller kampt nog altijd met een liesblessure.

Ook de inzetbaarheid van Jonathan de Guzman (enkel) en Tim Vincken (hamstring) is onzeker. Koeman kan zeker geen beroep doen op de reservekeepers Patrick Lodewijks en Sherif Ekramy, terwijl ook Ron Vlaar, Pieter Collen, Alfred Schreuder en Romeo Castelen ontbreken. De 17-jarige Erwin Mulder is de eerste reserve voor doelman Henk Timmer.

Bovendien moet Feyenoord het doen zonder de steun van zijn supporters. De Rotterdamse club weigerde mee te werken aan een buscombiregeling, waardoor de fans niet mogen afreizen naar het Willem II-stadion. Volgens burgemeester Vreeman van Tilburg zadelt Feyenoord de Brabantse gemeente daardoor op met extra risico's.

"De kans bestaat dat overlastgevende supporters nu op andere manieren naar Tilburg komen en dat legt extra druk op deze stad", schrijft Vreeman in een open verklaring aan het bestuur van de Rotterdamse club. Het verbieden van de wedstrijd was een optie maar de burgemeester heeft gekozen voor het voetbal, laat hij via een woordvoerder weten. De gemeente neemt extra veiligheidsmaatregelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen