Winnend Juventus breekt Serie A-record

27 oktober 2005, 06:00

Juventus heeft ook haar negende competitiewedstrijd op rij weten te winnen. De ploeg uit Turijn won door goals van Trezeguet en Mutu met 2-0 van Sampdoria en heeft daarmee Serie A-historie geschreven. Nog nooit eerder slaagde een ploeg er in om haar eerste negen competitiewedstrijden winnend af te sluiten.

Naast Juventus boekte ook AC Milan een overwinning. Met Clarence Seedorf in de basis en Jaap Stam op de bank won Milan met 3-1 van Empoli. International Gilardino was met twee doelpunten de grote man, het derde Milanese doelpunt werd gemaakt door routinier Christian Vieri. Vannuchi had Empoli in de 34ste minuut nog wel op voorsprong gezet.

Inter Milaan liep averij op in de strijd om de bovenste plaatsen. De blauw-zwarten in een tumultueus duel met 2-3 van AS Roma. De Romeinen namen nog voor rust een 0-2 voorsprong en toen Totti vlak na de thee de 0-3 binnen tikte leek het duel beslist. Invaller Adriano dacht daar echter anders over. Met twee treffers schoot de Braziliaan Inter weer helemaal terug in de wedstrijd. In het laatste kwartier probeerde Inter alles om de gelijkmaker te forceren, maar Roma hield stand. In de laatste minuut werden Totti en Veron met rood van het veld gestuurd.

Fiorentina is door de nederlaag van Inter de nieuwe nummer drie in de Italiaanse competitie. Dankzij twee treffers van topscorer Luca Toni won de ploeg uit Florence knap met 0-2 van AS Siena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen