Groep F: Benfica en Manchester op herhaling

21 november 2006, 23:44

Evenals vorig seizoen moeten Benfica en Manchester United op de laatste speeldag van de groepsfase van de Champions League in een onderling duel uitmaken wie zich kwalificeert voor de tweede ronde. Manchester verloor van Celtic (1-0) en Benfica profiteerde door FC Kopenhagen te verslaan (3-1).

De Portugese ploeg had tegen Kopenhagen de situatie al snel volledig onder controle. Bij rust was de stand al 3-0, onder meer door twee doelpunt van Miccoli. In de slotminuut deed Allbäck nog wel iets tegen namens Kopenhagen, maar dat doelpunt had louter statistische waarde. 

Benfica moet nu op de laatste speeldag op Old Trafford winnen om Manchester United uit het toernooi te kegelen. Manchester heeft aan een gelijkspel tegen de Portugezen voldoende om door te gaan naar de tweede ronde. Celtic is door de zege op de Engelsen zeker van een plaats in de achtste finale.

Overigens: vorig seizoen won Benfica op de laatste speeldag van Manchester, waardoor de Portugezen destijds de achtste finale bereikten. Wordt het een herhaling van zetten, of nemen de Engelsen sportieve revanche?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen