De Mos 'zat stuk' na chaos in Zuiderpark

24 november 2006, 11:33

Als geboren en getogen Hagenaar had Aad de Mos het even helemaal gehad, na afloop van het duel tussen ADO Den Haag en Vitesse. Uitgerekend toen hij voor het eerst sinds 1981 weer eens als trainer in het Zuiderpark was, liep de club ADO Den Haag grote schade op. En dat doet pijn, zegt De Mos tegen FCUpdate.nl.

Boze fans van ADO Den Haag kwamen in de wedstrijd tegen Vitesse massaal het veld op, om hun onvrede kenbaar te maken. Voor De Mos was dit een emotioneel moment. De Hagenaar schrok zich een hoedje en was na afloop niet bereikbaar voor commentaar. "Ik zat helemaal stuk. Na een nederlaag of een sportieve teleurstelling ben ik altijd bereid om even met de pers te praten, maar nu kon ik het echt niet", vertelt hij bijna een week later.

"Ik ben geboren in Den Haag, tegenover het stadion. Ik ben ontelbare keren in het stadion geweest, veel dingen zijn nog hetzelfde als vroeger. Dat dit dan gebeurt op het moment dat ik voor het eerst sinds 25 jaar weer terug ben in het Zuiderpark, was voor mijn gevoel dodelijk. Het vreet aan je", vertelt hij. 

Hoe de wedstrijd nu afgewikkeld moet worden, weet De Mos niet. "Het meest verstandige is om gewoon als uitslag 0-5 op te schrijven, zoals men dat in België in zulke gevallen altijd doet", zegt hij. "Maargoed, als de KNVB voorstelt om de stand op 0-3 te houden, zullen we dat vermoedelijk ook accepteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen