Feyenoord: "Boete kunnen we niet gebruiken"

24 november 2006, 15:40

Het duel tussen Feyenoord en Blackburn Rovers dreigt voor de Rotterdamse ploeg een vervelend staartje te krijgen. De ploeg riskeert een geldboete, omdat er tijdens de wedstrijd op de tribune vuurwerk afgestoken werd. Bovendien werd er bier gegooid over Blackburn-middenvelder Morten Gamst Pedersen.

"Het is bij iedereen bekend dat wij sinds de gebeurtenissen rondom Feyenoord-Sporting en de daaropvolgende straf bij de UEFA extra in de gaten worden gehouden", zegt directeur Onno Jacobs op de website van Feyenoord. "Iedereen weet dat vuurwerk niet toegestaan is, iedereen met een beetje gezond verstand snapt dat het ontoelaatbaar is om dingen op het veld te gooien. Toch gebeurt het en moet de scheidsrechter zelfs vragen om er mee op te houden."

"De vertegenwoordiger van de UEFA complimenteerde ons achteraf voor de uitstekende wedstrijdorganisatie, maar had ook gezien dat een kleine groep mensen de boel willens en wetens verziekt. We kunnen dus weer rekenen op een boete en een nieuwe aantekening en dat kan de club echt niet gebruiken. Want Europees voetbal is essentieel voor de club, zowel qua financiën als qua prestige en imago", aldus Jacobs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen