Preses Willem II: "Er komen twee of drie spelers"

11 december 2006, 11:19

Willem II zal in de winterstop een kwaliteitsinjectie krijgen. Voorzitter Hans Verbunt heeft laten weten dat er 'twee of drie' spelers in januari de overstap naar Tilburg zullen maken. "We komen uiteindelijk uit de problemen", belooft hij.

Na het desastreus verlopen seizoen '05/'06, waarin Willem II als zeventiende eindigde, moest het dit seizoen anders in Tilburg. In de persoon van Dennis van Wijk kwam een nieuwe trainer en bovendien kreeg de selectie een nieuw gezicht. Mede dankzij een handvol blessures is de ploeg ook dit seizoen echter onder de rode streep terecht gekomen. Momenteel staan de Tricolores zestiende, een plaats die aan het eind van het seizoen leidt tot de nacompetitie.

Maandag verzamelden zich boze fans bij het trainingsveld, waar voorzitter Verbunt hen persoonlijk te woord stond. "Het waren een stuk of veertig supporters . Die hebben drie woordvoerders aangewezen. Daar ben ik mee in gesprek", zegt hij in het Brabants Dagblad. "De fans eisten niet het vertrek van de trainer, maar versterkingen."

Verbunt had goed nieuws voor de supporters. "Momenteel hebben we zes spelers op de korrel. Daarvan zullen er twee of drie komen. Wij komen uiteindelijk wel uit de problemen. Maar het is een moeizaam proces", aldus de preses.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen