Curbishley leidt West Ham langs Manchester

17 december 2006, 18:54

Alan Curbishley heeft een droomdebuut achter de rug op de bank bij West Ham United. De Hammers, die na een dramatische start van het seizoen in de gevarenzone staan, wonnen in eigen stadion met 1-0 van Manchester United. Nigel Reo-Coker maakte in de tweede helft de winnende goal.

Curbishley trad deze week aan als opvolger van de ontslagen Alan Pardew en de Brit drukte direct zijn stempel op de ploeg. Hij haalde de dure Argentijnen Tevez en Mascherano uit de ploeg en gaf vertrouwen aan de spelers die er vorig seizoen voor zorgden dat West Ham in de middenmoot eindigde.

Curbishley

Curbishley

Hierdoor bleef het lang 0-0 en kreeg men bij West Ham United steeds meer vertrouwen in een goede afloop. Aanvoerder Nigel Reo-Coker zorgde vervolgens in de tweede helft voor een vreugde-explosie op Upton Park door de 1-0 van dichtbij achter Van der Sar te schieten. De middenvelder reageerde attent op een lage voorzet van Marlon Harewood. 

Tottenham Hotspur, de tegenstander van Feyenoord in het UEFA Cup-toernooi, won zondag met 1-2 bij Manchester City. Davenport en Huddlestone maakten al voor rust de doelpunten voor de ploeg van manager Martin Jol, die momenteel zevende staat in de Premier League. Het gat naar Liverpool, de nummer drie, is bovendien slechts drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen