'Van Dop of Van der Vegt opvolger Van den Herik'

21 december 2006, 11:37

Mogelijk zal vanmiddag al duidelijk worden wie de opvolger van Jorien van den Herik bij Feyenoord zal worden. Formateur Hans Blankert presenteert vandaag in de Kuip reeds zijn ideale kandidaat voor de vacante positie. Volgens het Algemeen Dagblad zijn er twee grote kanshebbers: Jan Willem van Dop en Jos van der Vegt.

Van Dop is geen onbekende in Rotterdam-Zuid. De huidige preses van FC Utrecht was in het verleden immers al jarenlang werkzaam bij Feyenoord. Zo speelde hij onder meer een belangrijke rol in de grootscheepse renovatie van de club in 1994. De grote vraag is echter of Van Dop wel trek heeft in een terugkeer. Enige tijd geleden liet hij immers al weten dat hij benaderd was door Feyenoord, maar voorlopig bij FC Utrecht wilde blijven. 

Van der Vegt is momenteel algemeen directeur van sportpaleis Ahoy'. Bovendien was hij in het verleden directeur van stadion Feijenoord. Een pluspunt van Van der Vegt is dat hij een enorm netwerk heeft van relaties en contacten. Van hem is officieel niet bekend of hij trek heeft in een functie bij Feyenoord.

Verwacht wordt dat Hans Blankert, die officieel pas anderhalve week in dienst is als formateur, vanmiddag zijn bevindingen zal presenteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen