Kesler: "Kritiek Van Gaal en Ten Cate misplaatst"

10 mei 2007, 13:30   Bijgewerkt: 10 mei 2007, 13:37

Louis van Gaal en Henk ten Cate moeten niet zeuren. Dat vindt Henk Kesler, de directeur betaald voetbal van de KNVB. Beide coaches klaagden de afgelopen dagen steen en been over het feit dat AZ als Ajax drie dagen na de bekerfinale alweer een wedstrijd in de play-offs moest spelen. "Dat is kinderachtig", vindt Kesler.

"De kritiek is volstrekt misplaatst. Van Gaal en Ten Cate zijn kennelijk nog wat aangeslagen door het op het nippertje missen van de landstitel en proberen op deze wijze hun gelijk te halen. Het is ook ietwat kinderachtig. De bekerfinale is dit jaar namelijk op uitdrukkelijke wens van de clubs door de KNVB vervroegd naar 6 mei. De heren communiceren op dit terrein kennelijk slecht met de eigen club. Eerlijk gezegd had ik dat van topcoaches als Van Gaal en Ten Cate niet verwacht", zegt Kesler.

Amstel Cup mascotte

Amstel Cup mascotte

Tot slot geeft Kesler beide coaches ook nog een wijze raad mee. "Topsport is soms hard. Coaches die de daarbij behorende 'wetten' kennen zeuren niet, maar richten al hun energie op het winnen van de eerstvolgende wedstrijd."

Bron: KNVB.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen