Heerenveen sleept Ajax voor arbitragecommissie

16 mei 2007, 12:53   Bijgewerkt: 16 mei 2007, 14:06

Ajax heeft zich de woede van Heerenveen op de hals gehaald. De Amsterdamse club legde vorige week Laurent Delorge vast, terwijl de Friezen claimen al een mondeling akkoord te hebben gehad met de Belgische middenvelder. "Heel de gang van zaken is niet netjes en daarover moet de arbitragecommissie zich nu maar uitspreken", zegt Heerenveen-preses Koos Formsma in Voetbal International

Formsma was er van overtuigd dat hij Delorge binnen had. "We wisten het zeker. Wij hadden een mondeling akkoord met Delorge voor drie jaar. Er waren afspraken met hem gemaakt met hem en zijn zaakwaarnemer en de financiële voorwaarden waren ingevuld. Op basis daarvan heeft Delorge vervolgens ook Vitesse afgezegd."

"Hij zou eerst vorige week dinsdag bij ons komen tekenen, toen dat niet doorging zou het donderdag worden. En ineens kwam Ajax er tussendoor fietsen en tekende hij tot onze verbazing in Amsterdam. Wij hebben Ajax nog kenbaar gemaakt dat wij een mondelinge overeenkomst met de speler hadden", zegt de preses.

Formsma zal nu de arbitragecommissie inschakelen. "Heel de gang van zaken is niet netjes en daarover moet de arbitragecommissie zich nu maar uitspreken. Wat we willen bereiken? Als je niets probeert, bereik je in ieder geval niets. Het gaat ons in eerste instantie om het principe", aldus de teleurgestelde Formsma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen