Transfer Klose goed nieuws voor Feyenoord

26 juni 2007, 15:02   Bijgewerkt: 26 juni 2007, 15:14

Miroslav Klose verhuist nog deze zomer van Werder Bremen naar Bayern München. Dat meldt Bayern München op haar website. Naar verluidt betaalt de club een slordige tien miljoen euro voor de topscorer van het afgelopen WK. Door deze transfer is de kans groot dat Roy Makaay vertrekt uit München.

Dat de 29-jarige Klose naar Bayern zou gaan, was al langer bekend. De vraag was lange tijd louter wanneer de Duitser de overstap zou maken naar de Zuid-Duitse Rekordmeister. Zijn contract bij Werder liep immers nog tot medio 2008 en de formatie uit Bremen leek aanvankelijk niet van plan om de spits te verkopen aan een directe concurrent. Toen echter bleek dat Bayern bereid was om diep in de buidel te tasten voor de spits, die anders een jaar later gratis weg zou lopen uit Bremen, veranderde de clubleiding van Werder van gedachten.

Klose wordt donderdag medisch gekeurd in München en zal vervolgens zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract bij de Duitse topclub. Hij is, na onder meer Luca Toni, Franck Ribery en Zé Roberto alweer de zoveelste topaankoop van Bayern voor volgend seizoen. 

De transfer van Klose maakt de weg vrij voor een vertrek van Roy Makaay uit München. De spits uit Wijchen gaf in een eerder stadium immers aan weg te willen, als naast Toni ook Klose zou komen. Feyenoord lijkt nu de beste papieren te hebben om hem in te lijven. De NOS meldde enkele weken geleden in het Sportjournaal al dat de Rotterdammers volop in gesprek waren met Makaay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen